Monday, 19 December 2011

jelous

video


emm
huntung gile dat gurl
siyes laki tuh romantik.
nampak sgt dia mmg bersungguh2 nak kat dat gurl
ok saya JELES :(

Tuesday, 13 December 2011

nenek sihir tecekik kulit durian


 abih pon cito cinto elysa tuh ha.
tiap ari selaso den ngadap tb tiap puko 9 malam sobab nak nengok cito tuh
*kekadang mis yo 
osah goram boto den dongan mak eh si elysa tuh..
nak yo den lagokan kepalo eh kek dinding
mada bona.sibuk menggata dongan laki keparat tuh ha.
yang si aril lak usah eh meluat den 
da ekau sayang tuh koba yo la.
nih kang tekomut-komut nak bagi tau si elysa tuh
eh nk yo den lompangkan sekali.

eh apo lak den berbahaso nismilan nih??
ghindu nampak eh tuh kek nismilan
*makno eh minggu nih den kono la balik ghumah den
(*_*) alasan*
ngee~~

haha kelaka plak bila tulis full  n9 nih.
xpenah dibuat2..
mak abah orang perak tp sy orang ki'il..haha
gedik lebeyy..

yehaaaaaaa abis cite elysa..
pasni nk tunggu cite lain pulak..
n xsaba2 nk abiskan cite tentang dhia..


aku xkire,aku tau mak c zikir mst mati sbb sihir tuh balik kat dia balik..
aku xkire,aku nk ending mcm tuh jugak
*kejam


hambek ko setepek muka mak zikir
mak zikir aka nenek kebayan
>_<

donut akak cantik besh

ehem,ehem >_<
hari ini hari yg paling nikmat..
bukan nikmat sebab dapat makan eskem TROPHY
tp sebab dpt balik TIDO lepas abis claz PM..
 zzzzzzz
camni la aku tido
suhweett sgt kan?? bahaha

arini claz PM dr 8.30 smp 10.30 then gab smp 4.30 kot..
4.30 bawu ade claz pedagogy yg mcm harem tuh smp 5.30..
gile lame gab kan??
and baru hari ni aku merasa balik sbb sblum nih asyik bz duk library wt assignment..
siyes beshnyeee dpt tido tgh2 ari.. >_< *agak gayat disitu kan??
heee.. :p

and thanx gak kat aly anissa aka alien sbb banje aku donut arini..
sgt sedap.. *sbb ko banje kan.hee~~

dia banje donut pon sbb ade perjanjian..haha
haritu kitorang reramai g tgok ombak rindu.
then pas tgok,odw nk balik lam kete sibuk refresh balik cite tuh..
aku pon ape ag,terus mengaku jd ezzah terus then suara lembut ala2 maya karin.hehe
start situ dorang cabar aku swuh pakai tudung mcm ezzah masa kat kampung..
kene pakai masa claz sir herman..haha

disebabkan tuh dorang janji nk bg ganjaran lau aku buat..
c najib bg topup 10 hengget, anis donut 2 then dania banje gula-gula..
syok kan???
haha

dorang ckp lau aku xbuat aku kne banje dorang plak..
memang x la kan.haha
so besoknye mase claz sir herman sblom sir masuk aku g toilet buat ank tudung ala-ala cengginih..


tekezutt dorang sbb aku pakai lagi lawo dr ezzah aka maya karin. huahuahua~~
akhirnya dpt la aku topup 10 hengget ngan donut..hik3 >_<

lastly nk ckp yg aku suke kawan ngan doranggggggggg..
weeeeee ~~
dorang sempoi >_<

Monday, 12 December 2011

tension dengan mereka

harghhh ~
bwu smp PJ
>_<

penat kot naik train nih.
dengan orang nye sesak-sesak.
kekadang aku xrasa aku duduk kat malaysia yg aman damai.
sebab??
sebab nih haaaa
peace yawwww 

 kat kl sentral tuh aku rasa mcm aku g bercuti dekat bangladesh+indonesia+ nepal.
siyes orang-orang dia lagi ramai dr orang malaysia sendiri.
naik rimas aku.
lau lelaki warga asing nih yg jenis sopan xpe.nih kang pantang nmpak pompan howts sikit,
mata mcm nk tekeluar tengok..
takut + jijik aku..

then yg pompan plak kebanyakan pompan indonesia..
amboih bukan main tegedik2 lagi belakang aku becerita pasal jantan.
cakap kot slow xpe,nih kang mcm saje nk bgtau yg dia ade ramai pakwe.
kejap abg nih kol,kejap abg nih msj..
aishh jijik aku..

smp bila la malaysia nih nk bersih dr pendatang asing.
rasa xselamat duduk negara sendiri tauk.
nk nek train pon kene rebut2 dengan orang-orang sebegitu..
bau kot wangi xpe..nih kang macam haremmm..
rasa nk jek sembur paip bomba kat badan + ketiak swuh mandi wangi-wangi.
geram tauk......

mood: nk tido smp lebam O_0

tahniah babe

11.38 pm..
baru je abis study bab 2 psycology..
ada 3 bab lagi nk baca untuk saya menhadapi mid test khamis nih..
*amboih ayt skema dol..ngee~~

orang selalu cakap.
sabar tu separuh dari iman kan..:)


ayt nih khas tuk yayunx aku shalina :)

aku curik pix kat fb ko
ngee ~
babe,betul kan ape yg aku cakap dulu..
kalau bukan rezeki ko nk sambung belajar mst ade rezeki tempat lain.
:)
ALLAH tu maha adil babe..dia tau ape yg dia nk bagi kat umat dia..
aku nk ucap CONGRATE kat shalina sbb dia da dapat kerje..
wehaaaaaaaaaaaaa >_< *nape aku yg exsaited?? hik3
mst ah exsaited sbb pasni tiap ujung bulan ade orang nk banje aku mcd..
yehaaaaaaa, oyeah, oyeahhh
kan babe kan??? hahaha
xsia-sia ko tunggu babe kan..
lastly ade jugak ko keje tetap..
aku??
huarghhhhhhhhhh kene tunggu lagi 3 tahun tuk dptkan degree..
xpe,sabar cik linda.. sabar ..>_<

pasni ko jgn sesumbunx ngan aku tau babe..
mcm yg 'LAIN-LAIN' tuh.. :(
lau ko sesumbunx ngan aku mmg aku santau ko guna katak.haha
t lau ko da keje mst xdpt da nk tgok muke ko on9 ari-ari babe.
t mst xde da kata-kata hikmah setiap hari kat wall fb aku..
ngeee :)
pape pon aku juz say congrate kat ko babe n aku hepy gileeeeee bile ko bgtau aku yg ko dpt keje tuh..
jum kita raikan dengan indulgence faveret ko


tengok pic dulu tau babe..
t aku free kita kua semban k..
:)

luv u >_<



hope frienship kita nih akn berterusan smp bebila babe..:)
AMIN >_<

Sunday, 11 December 2011

choc moist.. nyummy

pagi td buat muffin
>_<
ok sangat sedap..
menggigil-gigil badan aku makan sbb sedap sgt
*okee sy tipu
haha
xde la smp gigil-gigil kan,tp siyes sedap..:)
petang nih lau xde ape nk buat + xde mood nk bace notes psycology
ingt nk buat cake plak..
choc moist .weeeeee



nyummy :)

sayang kamo0


ok
siapakah minah pelik dalam pic ini?
adik angkat PASA SANDAU kah?? atau bini kedua ARON AJIS?
heeee~~
nih la dia AININA GHANIEH aka budak DEGIL :P

dia nih satu rumah ngan aku kat pj..:)
budak SARAWAK..ade yg nk usya x??
xpayah la,dia garang.hahaha lau nk usya meh usya aku jek..ekekeke
 
dengan dia nih la aku dr sem lepas g claz sesama ,balik claz sesama
makan sesama,g toilet sesama..sume sesama la
haaa,GADUH pon sesama.haha
dia nih degil,keras kepala sbb tuh aku suke gaduh ngan dia.

tp gaduh kejap jek,then elok balik..:)
gado manje gitu kan..tp gado manje pon kekadang nk jek hentak perut dia guna kuali..
GERAM.. gRRRRRRRRRRRR ..hee~

aku da anggap dia mcm adik aku kot..
al-maklum la aku kan xde adik POMPAM.. *tp dia nih xmcm pompan sgt pon.
separuh-separuh kot.hahahaha *nina, maaf,maaf ..hik3
masa dia buat hal tetiba lari dr rumah dulu,aku rasa aku orang paling cemas kot
series... gigil tangan aku masa carik dia kat taman..
las-las dia ckp dia g umah auntie dia kat klang..
ishh seb bek syg,lau x dia balik umah ritu mmg aku pijak telinga dia belah kiri.

memacam bende kot aku lalui ngan dia..
suka,susah,senang,benci haha sume ada.
n part paling romantik, tiap kali nk lintas jalan mst dia akn carik tangan aku bawak aku melintas.
sweet kan..:)
tp sem nih dia last spend time ngan aku.
taun depan dia nk balik sarawak da..
mintak tukar kat sana.
so sem depan saya kena paksa mak sy belikan motor jugak..
xde la jalan kaki sensorang g claz.. :)
 
nina.
hope t ko kat sana jgn lupekan den okeiss..:)
t raya den tau ko kene kirimkan kek lapis yg macam haritu tuh..
wajib okeis.hahaha

luv u :)
 
 

lot of love from me



ngeeeeeeee~~~

>_<

Saturday, 10 December 2011

i'm sorry

 MERAUNG

Menggigil tubuh ini
Melihat kau bersamanya
Tergamam aku tak terkata
Meraung di jiwa
Puas ku pertahankan
Cinta kita sejak dulu
Tapi sayang
Sikit pun tidak
Menghargai cintaku
Sia-sia saja
Pengorbanan dan kesetiaanku ini
Ku sangka kau permata
Rupanya duri paling berbisa
Ku pasrah dan berdoa
Semoga tabah jiwaku
Oh… tetapi bagaimana
Nak ku lawan
Jiwa yang siksa
Ke mana arah hendak ku tuju
Bila hatiku rindu padamu
Hendakku cari tapi tak guna
Kau bahagia dengan si dia
Dikamar sepi aku termenung
Terbayang bayang kenangan kita
Tidak ku sangka kau
Tergamak pergi
Saat ku masih perlukan mu
Ah…ah…ah…
Ah…ah…ah…
Meraung di jiwa
Apalah daya kiranya
Orang dah benci
Ah…ah…ah…
Ah…ah…ah…
Meraung di jiwa
Tapi tak pernah ku benci
Dirimu sayang

kepada yg berkenaan yg tujukan khas lagu nih utk saya , thanx bebanyak..:)
teruskan kehidupan kamu..
hope kamu boleh dpt yg lebih baik..:)
study rerajin..:)
and,juz forget the past..about me n u..
u can get someone better than me..

hey kamu si COMEL

ok baby nih sgt COMEL..



saya tengah keJELESan nih...
nape la dia comel sgt..
rasa nk pepicit pp dia mcm aku selalu buat kat lolat dulu.hee~
siap gigit ag.. grrrr
miss u la LOLAT.
ALIT pon.. cepat la balik umah mak tok..



hope dapat la ANAK muka COMEL camni..
ekekeke ~~ >_<

p/s: bapak pon kene hensem kan nk dpt anak mcm ni.

headache

winx,winx :)

hari ni pening pale.. ting tong gile.

muke pening
ok sangat la ayu nye..
*pasan
.

ni sume gara-gara makan nasik lemak yg sambal dia cm da nk basi..

ntah sambal bila taun la orang tuh sumbat lam nasik lemak dia gaknya.
aku makan dalam kol 10,bau dia cm da len macam da.
tp mulut nih telan jek.. hihihi ~~
then dlm stgh jam pale mula rasa jem..
bintang berkelip-kelip dengan meriah dan
burung kecik berlegar-legar dengan riangnya diatas kepala..

effect dia smp sekarang kot..da tido 2 jam pon bangun-bangun still pening ag..
huarghh tension..xsiap lagi la keje aku hari ni nk siapkan report,study tuk mid test psycology,buat artikel lagi.
arghhhh kuang hasam punye nasi lemak..
ni sume ko punye pasal..



*salah sendiri nk salahkan nasi lemak yg tak berdosa.
okay MANUSIA...
xpenah sedar salah sendiri

mood: nak aiskrim TROPHY pelishhhh ~~

Friday, 9 December 2011

proud

saya TAK seLEMBUT seperti cik MIDAH
saya TAK seCANTIK cik LEGHA
saya TAK seBIJAKk cik JALUT
saya TAK seRAMAH seperti cik TIMAH
saya TAK seHEBAT seperti cik SAHAR
dan saya TAK sePOPULAR seperti cik BEDAH DEBORAH

tapi SATU benda yg saya TAHU


kupi pes



i want u 2 love me more than i do..


believe me, u the only person who have the key of my heart...
if u dont returned it, there will nobody can replace u..




we argued many time already, we still make it.. cant we always forgive n forget after arguing wit each other??



n u should dont afraid with anything.. the future is not for our to see.. but it is for our to plan..



i dont care if u teasing me 24 hours, as long it make u happy..



when i say i hate u, i never meant it...



i want more good memories between us.. not bad memories..



this is my promises to u..



i want u to protect me olwez...



i hope u always be there everytime i need u...




everytime i ask u to go, did u think i really want u to leave me alone???
last nite, i dreamt about u twice...
juz wanna let u knw.. >.<"



i dont care about ur past, wat i want is only U..



i love u so much... <3<3<3


u always make me waiting... please dont make me wait for u for a long time... coz i miss u so much dear..




dont ever think to make me feel awkward..
ok.. promiz..??



i always believe in u my dear..



u r always be in my heart..



i'm not a perfect person which means i will always make a mistakes but pliz do not give up on me..



will u say sorry if itis ur fault or u juz let me feel sorry for ya..



or waiting for u like waiting for a train in a bus station.. :(



:'(



so forgive me if i suddenly become so jealousy, it is all bcoz of u..




kredit tuk kayrenandy29
>_<

saya peminat MELLY

saya peminat setia TENTANG DHIA..

:)

sape yg cakap cite tuh xsedap mmg x waras lettuwwwww~~~
aku paling suka watak MELLY..ala2 jahat gituu :)

kompem pasni lau ade anugerah ape2 MELLY tercalon aku orang pertama g VOTE..:)

GIGIH sgt kan? haha

siyes dia mmg pandai berlakon..aku xleh bla masa babak dia ngan mak dia bawah pokok mangga..
gesek-gesek kaki depan mak.haha
sama mcm ape yg aku buat bile aku melawan kat mak aku..
weee~~ *derhaka sgt..
mak,maafkan sayaaa.. hee~~

pape pon I LOIKE izreen azminda

freedom

done :)


xde lagi KAMU...




im FREE ~~~

Thursday, 8 December 2011

yucx

bluwerkkkkkk~~
sedang muntah dengan status-status GELI lam fb..

ayt-ayt mereka >>
sorry , hati saya hanya satu..xbole bg kat sume..

erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

jijikkkssssssss taukk!!!!!
 

Wednesday, 7 December 2011

kembali pulang

heiii ~~
lama x dtg cni..
yeay follower da ade 99 orang la :)
thanx bg sape yg sudi nk follow belog sy nih..
sorry la sy nih xrajin nk update hari-hari..
lau dulu sblom smbung study mmg ari2 la nk update kan..
skang nih nk jenguk blog sendiri pon xsempat..:(

rindu masa dulu-dulu..
hari-hari spend time kat blog..usya blog orang..
sekarang nih lau ade orang follow pon xberapa nk sempat nk usya blog dorang balik..
xpela,t sy cuti sem sy usya blog korang ye..:)



 senyuman iklas tuk korang :)